Nej tak kort

kr. 120,00 ekskl. moms

Face-it er et pædagogisk materiale til at udtrykke følelser.

Nej-tak kort kan bruges sammen med Bo snakkekort

OR

Beskrivelse

Nej tak kort

Face-it

Social læring

Nej-tak kort kan bruges sammen med Bo snakkekort

 

 

Produkt

12 Nej-tak kort.

Du kan nu købe Nej-tak kortene separat. De har samme størrelse som Bo snakkekortene og der er plads til dem i æsken.

De kan bruges hvis et barn ikke har lyst til at svare på et spørgsmål (fra Bo snakkekortene), og så kan man lægge et nej tak kort.

På den måde lærer børnene at sige nej tak og sætte grænser. Det kan være nødvendigt hvis der er et særligt følsomt emne, som de ikke er parate til at tale om endnu.

Det er vigtigt for børn, unge og voksne at kunne sige Nej-tak, men det kan sige på mange forskellige måder. Bos Nej tak kort er en måde, hvor man kan øve sig i at sige Nej-tak. Nej-tak kortene kan netop bruges til at mærke og markere sine grænser. Hvis vores grænser overskrides, og vi ikke får sagt Nej-tak, kan vi nemt komme til at tolerere,
gøre og sige ting, vi efterfølgende vil fortryde. Derfor er det vigtigt, at vi oplever at vores grænser.

Man kan afprøve Nej-tak kortene inden man starter. Her kan man komme med passende forslag til noget, de andre spillere kunne have lyst til at svare på fx: ”Hvad kan du godt lide at spise?”, og så høre, om de vil svare eller bruge et Nej-tak kort. Næste spørgsmål er et, som man forventer de andre spillere ikke har lyst til at svare på fx: ”Hvad er det mest pinlige du har oplevet?”, og så høre, om de har lyst til at svare eller bruge et Nej-tak kort.

Man kan også snakke om, hvilke Nej-tak kort man godt kan lide og hvilke man ikke så godt kan lide. Det kan også give gode samtaler at spørge: ”Kender du nogen, som siger Nej-tak på en de måder, som bliver vist på kortene?”

Kun kreativiteten sætter grænser. Måske du har andre ideer til hvordan nej-tak kortene kan bruges?

På samme måde som BOSNAKKEKORTENE har Nej-tak kortene symboler så de passer sammen, to og to og fire og fire, så der er mulighed for at spille de samme spil med dem som med BOSNAKKEKORTENE.

Kortene kan aftørres med vand og sprit på for- og bagside.

Kan bruges fra 4 år.

 

 

Hvad er Face-It?

Face-it er et pædagogisk og terapeutisk materiale, som er skabt i et samarbejde mellem Niels Rahbek, kunstner og Carsten Møller, lærer og terapeut.

Hovedproduktet i Face-it er magnettavlen Bo eller Lille Bo der ligner et menneskehoved. Her kan man rykke rundt på magneter, så man selv kan lave sit eget hoved der udtrykker forskellige følelser.
I serien indgår også bøger, en krop til Lille Bo eller andre pædagogiske materialer til hjælp til træning af social adfærd.

Ansigtet har vist sig at være en stor hjælp i arbejdet med børn og andre som kan have svært ved at udtrykke sig følelsesmæssigt.

Oplever du børn, som har svært ved at aflæse andre børn og voksne?

At dialogen med nogle børn strander på grund af børnenes manglede evne til at udtrykke tanker og følelser?

Den udfordring var grunden til at vi udviklede Face-it, som er en hel ny og simpel måde, du kan nå ind til barnet på og få dialogen i gang.

 

 

Face-It kan:

– Bruges til følelsesmæssig spejling

– Bruges til at udtrykke følelser

– Igangsætte en ændring af følelser

– Være med til at skabe bevidsthed omkring og erfaringer med følelsers omskiftelighed

– Anvendes i samtaler og arbejde med enkelte børn og i gruppesammenhænge.

– Bruges til at udtrykke det som nogle gange er svært at sige med ord.

– Være med til at hjælpe børn til at blive bedre til at aflæse andre.

– Hjælpe til at eksternalisere følelser, som kan være svære at rumme.

 

 

Face-it er:

Face-it er et hjælpemiddel og kan købes af Hjælpemiddel.dk her på siden samt på Hjælpemiddelbasen, som er Socialministeriets hjemmeside for hjælpemidler.